Pedikura

Pedikura

 • Klasična

  30,00 KM

 • Medicinska

  45,00 KM

 • Estetska

  35,00 KM

 • Pedikir + trajni lak

  50,00 KM

 • Pedikir + gelk

  50,00 KM

 • Parafin noge

  10,00 KM

Uz svaki tretman pedikure piling i masaža GRATIS.

Za šta je pedikura dobra?
Kvalitetna njega stopala tretira i prevenira probleme zadebljane kože, kao što su žuljevi i kurje oči, kao i urasle nokte i infekcije povezane sa tim problemima. Pedikura nam pomaže u pravilnom držanju tako da nam omogućava ugodnije stajanje i hodanje. Kombinirana sa masažom stopala, pilingom,maskom ili parafinskom čizmom ima umirujući i relaksirajući efekt.

Prije tretmana!
U tretman pedikure uključena je i relaksirajuća kupka koja omekšava kožu naših stopala, ali osnovna kućna higijena osigurati će vam ugodan osjećaj prilikom dolaska na tretman u salonu.

Pažljivo odaberite vašeg pedikera
Budite sigurni da se vaš pediker drži visokih higijenskih standarda, kao što je uredan i čist radni prostor i obavezno steriliziranje pribora za rad. Tretman pedikure obavezno mora izvoditi kvalificirani tehničar.

Koliko traje pedikura?
Pedikura obično traje od 30 minuta do 120 minuta, a ovisi o procedurama koje se koriste prilikom samog tretmana.

Što očekivati od pedikure?
Pedikura obično započinje ugodnom i relaksirajućom mirisnom kupkom. Nakon kupke odstranjuje se zadebljala koža i skraćuju se i oblikuju nokti, a ako postoji kakav medicinski problem poput kurjeg oka ili uraslog nokta u toj fazi se i on rješava. Kreme ili ulja umasirati će se u stopala da bi ih osvježili i relaksirali. Također pedikura može sadržati piling kože stopala, masku za stopala, parafinsku čizmu za stopala posebno pogodnu za omekšavanje kože i tretiranje suhe kože stopala, a koja se posebno preporučuje dijabetičarima. Tretman pedikure možemo završiti sa lakiranjem nožnih noktiju kvalitetnim lakovima.

Napomena!
Vaš izbor odjeće i obuće vrlo je važan kada odlazite na tretman pedikure. Odjenite se tako da ste u mogućnosti lagodno skinuti čarape i cipele i da se ugodno osjećate za vrijeme trajanja tretmana. Ljeti će vam biti najugodnije u otvorenim sandalama ili japankama naročito ako lakirate nokte na nogama. Razmotrite mogućnost da sa sobom donesete laganiju i otvorenu obuću u kojoj ćete napustiti vaš pedikerski salon.

Različiti tretmani u pedikuri:
Postoje različiti tretmani koje možete koristiti u pedikuri. Obično svaki salon ima nekoliko vrsta tretmana koje ima u ponudi. Na vama je da se odlučite za onaj koji trenutno najbolje odgovara vašim željama i potrebama. Tretman pedikure može uključivati i lakiranje nožnih noktiju po želji: lakom u boji ili french tehnikom lakiranja, a također može uključivati i gel tehniku koja koristi proziran ili gel u boji koji vašim noktima daje dugotrajan i sjajan izgled. Dobra pedikura raj je za vaša stopala, ostaviti će vam osjećaj svježine, lakoće i opuštenosti. Stopala će vam najvjerojatnije izgledati i osjećati se bolje nego godinama prije.

MEDICINSKA PEDIKURA
Medicinsku pedikuru izvodi profesionalno osoblje , kvalificirano za tretiranje medicinskih problema i preventivnu njegu naših stopala. Takva pedikura može sadržavati minimalne medicinske zahvate kao što je odstranjenje zadebljane kože tj. kurjih očiju i tretiranje uraslih noktiju.

ESTETSKA PEDIKURA
Estetska pedikura je tretman ljepote za vaša stopala. Pediker uklanja zadebljanu kožu, oblikuje i tretira nožne nokte, umasirava ulja i kreme za umirenje i omekšavanje vaših stopala čineći da se osjećate laganiji i ljepši.

ONIHOMIKOZA (GLJIVIČNO OBOLJENJE NOKTIJU)
Ako su vaši nokti zadebljani, lomljivi, izobličeni, mrve se, tamnije su boje, a ispod njih nalaze se nakupine ostataka vrlo je vjerojatno da su zaraženi gljivicama. Takvo stanje nazivamo onihomikoza. Onihomikoza ili gljivice na noktima česta su pojava koja zahvaća veliki postotak populacije bez obzira na spol. Gljivično oboljenje noktiju obično je otporno na razne kreme, kapi ili lakove, dok oralno uzimanje lijekova može biti štetno za jetra. Laserom uspješno uklanjamo gljivice na noktima u čak 90% slučajeva. Laserski tretman uklanjanja gljivica na noktima povezan je sa minimalnim nuspojavama, zahtijeva svega nekoliko dolazaka u intervalima od 1-2 tjedna te je najsigurniji i najlakši način uklanjanja gljivica. Laserom je moguće precizno tretirati samo zahvaćeno područje. Prilikom tretmana energiju lasera upija pigment gljivica, zbog čega se one zagrijavaju, što uzrokuje njihovo odumiranje, krajnji rezultat čega je izrastanje zdravog nokta.

O Nama

Usredotočenost na kvalitetu i individualan pristup prema svakom klijentu pretpostavlja našu profesionalnost i srdačnost. Naše stručno usavršavanje i praktično primjenjivanje novih kozmetičkih metoda uljepšavanja i tretiranja stvorilo je veliki krug zadovoljnih stalnih i povremenih klijenata.